duminică, 3 iunie 2012

Lucruri enervante pe care oamenii le fac pe Facebook!

                               Facebook face parte dintre cele mai utilizate retele de socializare online. Majoritatea avem cont de facebook, si deasemenea facem, poate inconstient, sau am vazut, lucruri intradevar enervante pe care le putem face, spre disperarea celor din lista de prieteni. In acest articol o sa va impartasesc unele lucruri care ma deranjeaza.


1. Invitatiile la jocuri. Primesc cu zecile! Culmea, de la aceleasi persoane. Si totusi, daca vad ca nu le raspund la invitatii, de ce tot insista cu ele?

2. Decrierile tip :"Doamne ce fata am in poza asta" , "Cat de urata sunt" . Atunci de ce mai posteaza poza respectiva? De ce o mai pun unele chiar la profil? Care este rostul acestor descrieri? Parerea mea, sunt doar pentru a cersi commentarii gen" " Dar esti chiar foarte frumos/asa"! JALNIC!

3. Ca tot vorbeam de "cersit" pe Facebook, mai sunt si persoanele acelea are ne cer cu disperare like-uri, commuri, la poze, linkuri, notite si tot asa, postate recent! Pe langa ca atrag antipatia celor din lista de prieteni, dar la ce le folosesc likeuri si comentarii oferite cu "forta"?

4. Persoanele care posteaza absolut TOT ce fac , care isi actualizeaza statutul facebook din 5 in 5 minute, si posteaza tot felul de chestii. Serios, nu ma intereseaza deloc starile gen " merg la toaleta" sau "sunt gata de scoala" :-s !

5. Smecherii virtuali! Atatea persoane care prind tupeu pe siteurile de socializare si care in realitate abia daca deschis gura, si care lasa commentarii rautacioase la orice postare a noastra!

6. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, este o parere strict a mea, insa nu inteleg de ce unele persoane posteaza o multime de fotografii pe facebook, care seamana una cu cealalta teribil de mult! Sau sa vad fotografii foarte penibile. Atunci cand postezi ceva, trebuie sa gandesti mult inainte!

Sper ca nu v-am plictisit cu acest articol! Pe voi, ce gesturi ale prietenilor din lista de prieteni va deranjeaza cel mai mult? Postati comment!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu